Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1522

2
Zobraziť sekciu 1283

3
Zobraziť sekciu 1221

4
Zobraziť sekciu 1211

5
Zobraziť sekciu 1234

Spolu hlasov: 6471

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Ďalšie skvelé hry namiesto tohtoročného NFS

To, že nový diel Need for Speed túto jesen nevyjde, sme spomínali už v minulom dieli článku o tohtoročných závodných hrách. NFS nám však spoľahlivo nahradili ďalšie pretekárske hry, a preto si fanúšik tohto žánru určite nájde to svoje. Máte PC či konzolu? Na tom nezáleží, poriadne autá nájdete na každej platforme.


» Forza Horizon 2 na seba momentálne upriamuje pozornosť celého herného sveta. Forzu poznáte pravdepodobne ako hlavného konkurenta hernej série Gran Turismo určenej pre konzoly PlayStation. Hra vyšla koncom septembra exkluzívne na konzoly Microsoftu - Xbox One a 360. Forza je klasická a dlhoročná, realisticky ladená pretekárska séria. Prvá Forza Motorsport bola vydaná už v roku 2005, najnovší prídavok je v poradí už siedmym v rade vysoko oceňovaných a kladne hodnotených hier. Diely s podtitulom Horizon prinášajú do série vítanú zmenu filozofie a odklon od pretekárskych dráh. Tentokrát sa závodí v otvorenom svete, na cestách aj mimo asfaltu, a podľa prvých hodnotení sa zdá, že Forza Horizon 2 je zásahom do čierneho.


» Driveclub vychádza v októbri výhradne na hernú konzolu PlayStation 4. Základom tejto prevažne multiplayerovej racingovky je tímová hra, fungujú tu rovnaké princípy ako v hrách podobného razenia - NFS World a World of Speed. Hráči sa združujú v tímoch a kluboch, autá majú možnosť širokej customizácie (úprav) a hra tiež kladie silný dôraz na socializáciu hráčov (zdieľanie skóre atď.). Vďaka PS4 má hra krásny vizuál, herné lokácie sú inšpirované skutočnými miestami a hra taktiež obsahuje dynamickú zmenu počasia. Za Driveclubom stojí herné štúdio Evolution Studios, zodpovedné aj za PS3 titul MotorStorm.


» Assetto Corsa sa mierne vymyká klasickým pravidlám. Nestojí za ním veľké štúdio, nie je to mainstreamová arkáda s jednoduchým ovládaním a bodovacím systémom a dokonca ani nemá presný termín vydania. AC si zakladá na čo najpresnejšej simulácii skutočnej fyziky a ovládania auta a dalo by sa povedať, že mieri medzi fajnšmekerov. Hru je momentálne možné dostať v rozpracovanej fáze "early-access" pomocou Steamu a je momentálne určená iba pre PC. Vývojári hry však nedávno ohlásili, že sú veľmi blízko vydania verzie 1.0 hry. Hra tiež (podobne ako ostatné hard-core simulátory) spolieha na masívnu komunitu a ich módy a rozšírenia do hry. Hovorí sa o podpore VR zariadení (Oculus Rift), podpora všemožných volantov je zaručená. Môžeme sa, rovnako ako pri Project CARS, spoľahnúť na množstvo legendárnych áut a tratí.


» GRID Autosport je tretím dielom zabehnutej série Grid od Codemasters. Vyšiel v júni na platformy PC, PS3 a Xbox 360. Štúdio Codemasters je podpísané pod viacerými úspešnými sériami - proti cestnému Gridu stojí off-roadové pretekanie DiRT a tiež tu je každoročná F1. Nový Grid obsahuje singleplayer kariéru so stovkami pretekov na 22 rôznych tratiach a 78 rôznych áut. Okrem toho je v hre tiež multiplayer. Vítaným je tiež mód splitscreen pre dvoch hráčov na jednom stroji. Fyzika a jazdný model hry je naklonený skôr k arkáde, no vďaka tomu je hra zábavná. Plusom je tiež deštrukcia vozidiel. Zamrzí však absencia akejkoľvek hudby.


Pre viac informácií vás znovu odkážem na Sector. Čo budete hrať tento rok vy?
zaslal Trhač    03.10.2014, 10:00:00    sekcia Ostatné    komentáre (0)


Archív noviniek