Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1476

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1194

Spolu hlasov: 6255

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

O hre - NFS Rivals


Need for Speed Rivals
Dátum vydania: 22. november 2013
Vydavateľ: Electronic Arts
Výrobca: Ghost Games
Platformy: PC, PS3, PS4, Xbox360, Xbox One
Žáner: preteky/arkáda
Engine: Frostbite 3


Vitajte v Redview County, meste, v uliciach ktorého dochádza k nepretržitým naháňačkám medzi policajtmi a pouličnými pretekármi. Boj všetkými dostupnými prostriedkami má jediný cieľ – ovládnuť sociálne, lokálne i národné média a získať pre seba tie najlepšie vozidlá, modifikácie a technológie.
Riskujte všetko, nedôverujte nikomu.

• Všetci jazdci sú vlci samotári a hľadia len sami na sebe. Sedia za volantmi až nebezpečne rýchlych a obratných vozidiel, ako stvorených pre divoké preteky a impozantné naháňačky. Proti pretekárom stoja policajti, ktorí ich v tímoch naháňajú po celom meste. Všetkými dostupnými prostriedkami a bez zľutovania. Úlohy môžete kedykoľvek meniť a sledovať, ako si pomocou rychlostných bodov zarábate na nové vylepšenia a lákavé odmeny.

• Novinkou v hre Need for Speed: Rivals je herný režim All-drive, ktorý búra hranice mezi režimami singleplayer a mutiplayer. Teraz sa môžete plynule pripojiť presne tam, kde práve pretekajú Vaši priatelia. Žiadne čakanie, žiadne lobby. V tomto hernom svete sa žiadny zážitok neopakuje dvakrát.

• Vyšperkujte svoje vozidlá pomocou najnovších vylepšení a technológií a dodajte im punc svojej osobnosti. Na výber máte nepreberné množstvo rôznych podôb diskov, polepov, lakov, originálnych poznávacích značiek a grafík. Rôzne zostavy si tiež môžete ukladať a používať ich kedykoľvek a kdekoľvek chcete. Dajte všetkým jasne najavo, ktoré vozidlo je Vaše.

• Intenzívny zážitok z pretekania je ešte viac umocnený prístupom oboch strán zákona k rôznym technológiám a vylepšeniam.