Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1475

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1161

5
Zobraziť sekciu 1192

Spolu hlasov: 6251

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Trate - NFS: Nitro


Spinoff série určený pre Nintendo Wii a DS neobsahuje otvorený svet, no obsahuje menšie množstvo tratí jestvujúcich v oblastiach piatich miest. Tu si ich v krátkosti vypíšeme:

RIO DE JANEIRO

Tu sa to všetko začína. Mesto v objatí hôr a morí, známe svojimi karnevalmi. Miestny boss Thiago vám určite nebude robiť veľké problémy. Jazdiť sa bude od favel cez centrum plné mrakodrapov až po husto osídlené pobrežie.

CAIRO

Pyramídy, sfingy, Hnusný Mubarak. Pri týchto slovách si určite spomeniete na Egypt. A máte pravdu. Ďalšie mesto, do ktorého sa pozrieme, je centrum Egypta, pár rokov pred tamojšou medializovanou vzburou. Stretnete tu aj Omara, jedného z viacerých miestnych závodníkov. Omar je však miestny boss, podľa prvých videí jazdiaci na nemeckom chrobákovi - Käferovi. Respektíve ide o jeho obľúbené alebo domáce auto, ktorým chodí nakupovať veci ako maslo, rohlíky a...rohlíky. Ale aby sme neodbáčali od témy - V tomto meste strávite tiež celkom decentné množstvo času.

MADRID

Toreádori, Real Madrid a tak ďalej. Základné kľúčové slová, podľa ktorých okamžite spoznáte Španielsko, ako aj jeho hlavné mesto, prípadne tamojší futbalový tím. Podaktorých z vás však zrejme sklamem - Sme web o sérii Need for Speed, nie FIFA. Na druhú stranu je toto mesto celkom pekné, šéfuje mu Luis jazdiaci na Audi R8 a poriadok v ňom udržiava tamojšia polícia. Tá jazdí na modrých Ford Shelby GT500 a nerobí jej problém zvolať barikádu.

SINGAPORE

Singapur, hlavné mesto Singapuru. Tentokrát sme sa dostali až na ďaleký východ a v podvečer sa snažíme vybojovať si cestu do veľkého finále. Singapur je metropola sama o sebe, uvidíte tu množstvo mrakodrapov, divné stromy a aj prístav. Alebo aspoň časť z neho. V Singapure si zajazdíme proti babe menom Zarinah, ktorá si auto objednala z pomerne neďalekého Japonska, presnejšie Nissan 370Z. A ten má ružovú farbu, identický s jej ružovým emo účesom, ktorý obohacuje plazmy na jej očiach. Plazmami myslím obrovské okuliare, s rozmermi odpovedajúcimi napr. Samsung Galaxy Note.

DUBAI

Miesto, kde to všetko končí. Veľké finále, veľké budovy, veľké bohatstvo. Oblasť, ktorú si bohatí šejkovia menia podľa svojho. Stretnete sa tu s tými najlepšími z najlepších, medzi ktorých očividne patríte, ak tu ste. Jawad je meno človeka, ktorý tunajšiemu ilegálnemu racingu šéfuje. Jazdí na tmavom Lamborghini Reventón a má peňazí fúru. Vo videu ich na vás dokonca hodí so slovami "You here for the money? Take all you want, but you'll never take my championship title." No a toto je vlastne záverečný boss celej hry. Ak túto hru budete niekedy hrať, držím vám palce. :-)