Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1475

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1192

Spolu hlasov: 6252

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Rozbor Which Road To Take - NFS: Undercover


Teaser web na adrese WhichRoadToTake.com (v preklade - "ktorú cestu zvoliť"), ktorý prezentuje pripravované NFS: Undercover, je pomerne obsiahly. Hneď po príchode na stránku sa objaví v strede obrazovky číselný kód 86:33:72:68:37. Keď si skúsite vyťukať tento kód do mobilu so slovníkom T9, dostanete slovo UNDERCOVER. Jednotlivé číslice totiž reprezentujú písmená na klasickej 2-9 klávesnici mobilného telefónu.


Nasledujú zábery z priemyselnej kamery, ktoré zobrazujú vypočúvaciu miestnosť a v nej dvoch mužov. Jeden z nich je vyšetrovateľ a druhý podozrivý. V dolnej časti sa nachádza časový údaj, ktorý nikdy neprekročí hranicu 08:20:08. Aj tieto čísla dávajú zmysel - jedná sa o dátum začiatku výstavy Games Convention 2008 v Lipsku, kde bude pravdepodobne nové NFS oficiálne ohlásené EA.

Na predmety v miestnosti sa dá klikať. Po kliknutí na kôš v rohu s metlou, stoličku v rohu a papiere v skrini (3. polička od vrchu) sa objaví nápis FIELD NOT ACCESSIBLE. Tieto polia sú teda pre nás nezaujímavé.

Klik na kalendár
Záber sa priblíži na kalendár, v ktorom je vyznačený dátum 18. november ako DROP DATE. Je to veľmi pravdepodobný dátum vydania NFS: Undercover.

Klik na dvere
Dvere sa otvoria a niekto hodí dnu tašku s čínou. Obaja ju začnú jesť.

Klik na čínu
Zobrazí sa detail "šťastíčka" - opäť je tu kód 86 33 72 68 37, ktorý už vieme čo znamená. A k tomu nápis: "A desire for acceleration leads to altered identity," čo v preklade znamená: "Snaha po zrýchlení vedie k zmenenej identite.".

Klik na vypínač
Zhasne sa svetlo a obaja sledujú hlavný teaser.

Klik na premietacie plátno
Spustí sa teaser:



Klik na kvetinu
Vyšetrovateľ prehodí stôl, pod ktorým je ukryté odpočúvacie zariadenie.

Klik na odpočúvacie zariadenie
Spustí sa video, kde neznáma žena odpočúva, čo sa deje vo vyšetrovacej miestnosti.



Klik na kameru
Spustí sa video, kde si Maggie Q prezerá fotky neznámych mužov. Popri tom na notebooku sleduje, čo sa deje vo vyšetrovačke.



Klik na dosky v skrini (1. polička od vrchu)
Spustí sa video, kde policajný dôstojník prikazuje preveriť niekoľkých podozrivých z Tri-City (pravdepodobná lokácia celej hry). Po skončení videa vyšetrovateľ zoberie dosky s fotkami a ukáže ich podozrivému.



Klik na fotky
Objaví sa zložka s 5 pármi fotografií.



Po kliknutí na kľúče, kufrík, zástrčku, šachovnicu a smetný kôš sa zobrazí nápis FIELD ACCESSIBLE: 07:30:08, čo znamená, že budú sprístupnené až po 30. júli. Už teraz sa však vieme dostať k obsahu, ktorý ukrývajú. Stačí si otvoriť link http://whichroadtotake.com/index.html?d=dossier2 a meniť číslo na konci - tak sa dajú zobraziť všetky sekvencie, ktoré stránka obsahuje. Posledná má číslo 27, tie zatiaľ nezverejnené začínajú od 17. Je medzi nimi aj nasledovných 5 zatiaľ neprístupných videí.


Neznámy muž preberá zasielku od iného muža



Maggie Q telefonuje a sleduje vyšetrovačku



Maggie Q hovorí do telefónu



Maggie Q nabíja zbraň



Carmen telefonuje so záznamníkom a hovorí o pripravenosti Pontiaca GTO