Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1491

2
Zobraziť sekciu 1254

3
Zobraziť sekciu 1194

4
Zobraziť sekciu 1173

5
Zobraziť sekciu 1205

Spolu hlasov: 6317

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Zabudnite na NFS! Tieto hry vychádzajú teraz

Nové Need for Speed príde až budúci rok, no to vôbec neznamená že dovtedy nebudeme mať čo hrať. Možno je aj dobre, že tento rok nové NFS nevyjde, pretože konkurencia v oblasti pretekárskych hier je momentálne obrovská a každý si vyberie to svoje. Na čo sa teda môžete tešiť?



» World of Speed má byť multiplayer arkádou spoliehajúcou sa na kooperáciu hráčov v tíme. Hru tvorí Slightly Mad Studios, tím ľudí ktorý stvoril netypické NFS Shift. Hra vyjde pravdepodobne v roku 2015, momentálne je možnosť zaregistrovať sa do uzavretého betatestu, ktorý začne v štvrtom kvartáli tohto roku. WoS sa na NFS Centre venujeme už nejaký čas, pretože to vyzerá na sľubný projekt.


» The Crew je silným súperom World of Speed, pretože k multiplayerovému závodeniu pridáva aj otvorený svet (WoS má iba uzavreté trate). Crew zaujal hlavne úžasne spraveným trailerom na hru, ktorá má vyjsť už v novembri na platformy PC, Xbox360, Xbox One a PS4.


» Project CARS je ďalšou hrou z dielní Slightly Mad Studios, no tentokrát nejde o žiadnu arkádu ale simulátor ako sa patrí. Už niekoľko mesiacov vychádzajú z hry screenshoty odhaľujúce jej neskutočnú grafickú stránku. Project CARS bude tiež mať obsiahly carlist. Legendárne autá, legendárne trate. Bude práve toto pretekárska hra roku? Pozrite si trailer a posúďte sami. Hra vyjde v novembri na PC, Xbox One, PS4 a dokonca aj Wii U.


Všetky potrebné informácie o hrách nájdete na ich oficiálnych stránkach alebo na Sectore. Toto však nie sú všetky nové hry, počkajte si na pokračovanie článku o pár dní.
zaslal Trhač    17.09.2014, 13:20:00    sekcia Ostatné    komentáre (0)


Archív noviniek