Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1476

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1194

Spolu hlasov: 6255

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Príbehová línia - NFS: Undercover


Need for Speed: Undercover vás čoby hráča postaví do role policajta pracujúceho v utajení, ktorý má za úlohu infiltrovať sa do siete medzinárodnej organizovanej zločineckej skupiny. Pre úspech celej operácie sa budete musieť účastniť sa závodov v uliciach a splniť množstvo úloh a zakázok pre zločineckú organizáciu. V tom vám bude pomáhať jediná osoba, ktorá pozná vašu pravú identitu - federálna agentka Chase Linh, ktorú stvárni známa herečka Maggie Q známa hlavne z filmu Mission: Impossible III.


"NFS: Undercover bude obsahovať hlboký a pútavý príbeh založený na princípoch hollywoodskych akčných filmov, ktorý hráča prenesie do fiktívneho sveta Tri-City Bay Area," povedal Bill Harrison, výkonný producent NFS: Undercover. "Práca s tak talentovanou herečkou ako je Maggie Q nám umožňuje vytvoriť jedinečný príbeh, ktorý zaujme hráča medzi jeho závodmi v 180-míľových rýchlostiach."


Nový diel NFS sa má vrátiť k starým koreňom série, teda nebudú chýbať naháňačky s políciou a drahé exotické autá v ešte exotickejších destináciach. To všetko bude poprepletané pútavým príbehom, ktorý bude podaný formou profesionálneho filmového zážitku. K tomu okrem už známych hercov dopomôže napríklad aj brat Jessicy Alby, Joshua Alba, ktorý v NFS: Undercover tiež vystúpi. Aby toho nebolo málo, celú filmovú časť hry bude režírovať Joseph A. Hodges.