Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1535

2
Zobraziť sekciu 1295

3
Zobraziť sekciu 1230

4
Zobraziť sekciu 1224

5
Zobraziť sekciu 1243

Spolu hlasov: 6527

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Tuning vo World of Speed

Predstavenie tuningu vo World of Speed bolo istotne veľkou udalosťou. Pri návale ostatných noviniek sme sa mu však nestihli poriadne venovať. O úprave áut totiž na oficiálnej stránke WoS vyšiel obsiahly článok, ktorý vyjasňuje niekoľko vecí.


World of Speed vyznáva myšlienku auta ako obrazu vodiča. Inak povedané, auto by malo reprezentovať a odrážať osobnosť hráča. A keďže každý človek je iný, aj autá by sa mali od seba líšiť čo najviac. Tento cieľ sa dá splniť čo najväčším výberom rôznych dielov (vizuálny tuning).

Hráči si budú môcť polepiť auto rôznymi vinylmi a nálepkami. Meniť sa budú samozrejme aj diely karosérie. Na videu sme videli zmenu nárazníkov, prahov, kapoty a spoileru. Hovorí sa aj o zmene svetiel a diskov kolies.


Vizuálny tuning však nebude ovplyvňovať výkonnostné parametre auta. Takže ten istý systém ako poznáme z Undergroundov. Samozrejme, táto hra bude arkáda, odvolávať sa na reálnosť preto nemá zmysel. Vývojári chcú tvar a výzor vozidla nechať čisto na hráčovi a tiež zabrániť situácii, kde by všetky autá vyzerali rovnako.

Výkonnostné úpravy sa budú týkať motoru, prevodovky, prepĺňania, podvozku, bŕzd, dusíku a pneumatík. To všetko sme videli vo videu. Článok však spomína, že niektoré diely neprinášajú iba výhody, ale aj niektoré zápory - silnejší motor napr. zvýši hmotnosť auta. S ohľadom na tímovú hru je tiež dôležité vyladiť svoje auto tak, aby bolo vhodné na jeho špecifický účel. Nakoniec ešte jedna samozrejmosť - nové diely sa odomykajú postupne, hraním hry.


To sú všetky dnešné novinky, zaujali vás? Podeľte sa s nami v diskusii.
zaslal Trhač    03.08.2014, 13:45:00    sekcia WoS    zdroj: Oficiálna stránka WorldOfSpeed.com    komentáre (0)


Archív noviniek