Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1207

Spolu hlasov: 6323

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

World of Speed - E3 Customization Trailer

Už na našej Facebook stránke sme upozorňovali na nový trailer z World of Speed, zameriavajúci sa na ukážku modifikácií vozidiel. Video s dĺžkou iba jemne cez jednu minútu bolo doslova nabité obrazom aj zvukom, preto sme sa ho rozhodli hlbšie rozobrať.

Vo videu si to Mitsubushi Lancer Evo X práši mestským okruhom v San Franciscu. Po stanovení času sa auto zobrazí v garáži/dieľni a je postupne vylepšované.


Na Evolution je aplikovaný performance aj visual tuning. Inými slovami - je upravovaný na jednej strane výkon a jazdné vlastnosti, na druhej strane vzhľad.
Možnosti úprav výkonu sa delia na tieto kategórie: engine, drivetrain, induction, suspension, brakes, nitro, tires. Vo videu boli aplikované diely na zlepšenie nasávania vzduchu (air intake kit), lepšie brzdy (supergrip back pads), výmena spojky (clutch master cylinder upgrade), stabilizátor (thick sway bars) a základný balík populárneho dusíku (base nitro kit). Každý diel má vplyv na vlastnosti auta, tak ako to zobrazuje tabuľka na pravej strane obrazovky. To že je hra ešte stále vo vývoji demonštruje aj fakt, že váha je zobrazovaná v librách, popisok pritom hovorí o kilogramoch.

Po stránke vzhľadu bol na auto pridaný aftermarket predný a zadný nárazník, prahy, vymenená bola tiež kapota, na kufri sa objavilo karbónové prítlačné krídlo veľkosti priemernej žehliacej dosky. Na konci bol na auto nanesený vinyl.


Po zajazdení o 12% lepšieho času na kolo je auto znovu upravované. Tentokrát je pridaný titánový výfuk (titanium exhaust), vylepšené brzdy (supergrip front pads), profi systém nitra (pro race nitro system) a nakoniec z výfukového potrubia vybratý katalyzátor.
Všetky upravené karosárske diely sú patrične nafúknuté, auto je natreté nabielo a zajazdí čas lepší o ďalších deväť sekúnd.

Do traileru sa podarilo vtesnať aj populárnu potitulkovú scénu odhaľujúcu nové vozidlo: Mini Cooper. Celkovo sa ukázané úpravy nesú v duchu NFS Underground a nie sú našťastie také striedme ako sme videli naposledy v NFS Rivals.

zaslal Trhač    12.06.2014, 22:45:00    sekcia WoS    komentáre (0)


Archív noviniek