Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1532

2
Zobraziť sekciu 1294

3
Zobraziť sekciu 1228

4
Zobraziť sekciu 1222

5
Zobraziť sekciu 1242

Spolu hlasov: 6518

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

WoS - Dream Drive: Ford Mustang vs. Chevrolet Camaro

Po dlhej dobe tu máme ďalšie video zo série Dream Drive z pripravovanej multiplayerovky World of Speed. Dream Drive videá vo voľnom tempe prezentujú dve vybrané autá a jedno zaujímavé prostredie v ktorom sa bude jazdiť. Tentokrát je na rade slnečné a hornaté San Francisco, po ktorom sa budú vo videu preháňať slávne americké muscle cars.

Nie však tie klasické autá zo šesťdesiatych rokov minulého storočia, ide o ich ideových nástupcov v modernom poňatí - Ford Mustang GT sa v kalifornskom veľkomeste postaví Chevroletu Camaro SS. Obidve autá dnes majú status legendy, veď naposledy keď sa po San Franciscu preháňal Ford Mustang, vznikla z toho podľa mnohých asi najlepšia naháňačka s autami vo filme (legendárny Bullit so Stevom McQueenom). Camaro zase malo hlavnú úlohu v akčných Transformeroch. Viete však, že slovo "Camaro" podľa General Motors označuje malé a zákerné zvieratko, ktoré napáda divoké Mustangy?

V oboch autách hrá hlavnú úlohu masívny vidlicový osemvalec, ktorého hrubý výkon je ideálny na jazdenie po kalifornskej diaľnici. Úzke cestičky a pravouhlé zákruty budú klásť nároky skor na podvozok týchto premotorovaných Američanov. Každopádne, toto nadpriemerne dlhé Dream Drive video vám ukáže, že ešte stále sa je na čo tešiť, obzvlášť keď sa každú chvíľu má začať prvý betatest hry.

zaslal Trhač    27.11.2014, 17:20:00    sekcia WoS    komentáre (0)


Archív noviniek