Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1476

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1194

Spolu hlasov: 6255

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

FAQ - NFS: Most Wanted


Ak máte otázku alebo problém s NFS: Most Wanted, kontaktujte nás na nfs@needforspeed.sk

Čo je to Bounty a ako ho získať?
Bounty by sa dalo krátko charakterizovať ako body za provokovanie polície. Každý súper z Blacklistu od vás vyžaduje dosiahnuté Bounty na určitej hranici. Bounty je možné získavať v každej naháňačke s políciou a to tromi spôsobmi:
» Úplným zničením policajných vozidiel (viac Bounty dostanete za lepšie vozidlo, alebo keď odstavíte viac vozidiel na jednu ranu)
» Za každú sekundu v závode s políciou automaticky dostávate Bounty
» Bounty dostanete aj za každú dokončenú Milestone challenge (viac v sekcii Závody)

Čo je to Rap Sheet?
Každý závodník Blacklistu je evidovaný na polícii so svojimi presnými štatistikami o priestupkoch, škodách atd. Pre dokončenie hry na 100% musíte byť najhľadanejším (angl. Most Wanted) - takže v štatistikách musíte zaujímať v každej kategórii prvé miesto. Vyššia pozícia = vyšší Rap. Štatistiky sú prístupné cez menu kariéry.

Čo je to Heat?
Heat je úroveň hľadanosti daného auta v rozmedzí 1x-5x. U každého vozidla sa zvyšuje s pribúdajúcimi závodmi s políciou, ktoré ste a ním absolvovali, škodami, ktoré ste spôsobili a bodami Bounty, ktoré ste s týmto autom získali. Čím má auto vyšší Heat, tym je po ňom polícia hladnejšia a viac si ho všíma. Utekať pred políciou v aute s Heat 5x budete teda oveľa častejšie ako s autom s Heat 1x. Heat sa dá znížiť vizuálnymi zmenami na aute, ale najlepšie je autá striedať, pretože autu, ktoré je odparkované v garáži, sa Heat postupne znižuje. Heat je označený znakom ohňa.

Čo ak ma chytí polícia?
Ak vás policajti dostanú, prvou možnosťou je zaplatiť za všetky priestupky, ktoré ste spôsobili, pokutu. Priestupky sa zobrazujú vľavo hore pod názvom Infractions. Druhou možnosťou je použiť akéhosi žolíka - tzv. Impound strike. Každé auto má týchto žolíkov troch, no počet sa dá navýšiť až na 5 po víťazstve nad závodníkom z Blacklistu, keď získavate rôzne bonusy. V prípade, že nemáte ani peniaze ani Impound strike, polícia vám zabaví auto. Ak nemáte v garáži náhradné, hra končí.

Čo je to Speedbreaker?
Speedbreaker je nová funkcia v NFS: Most Wanted. Po stlačení defaultne Ctrl sa čas niekoľkonásobne spomalí a vy máte možnosť presnejšie navigovať vaše auto, či už do zákruty, pod kamión, alebo medzi policajné vozy. Speedbreaker je časovo obmedzený, no postupne sa dopĺňa, presne tak ako nitro.

Čo je to Pursuit breaker?
Takto sa nazývajú miesta v meste, ktoré dokážu zastaviť postup polície. V celom Rockport city je takýchto miest niekoľko desiatok, sú to rozmanité stĺpy, vodné pumpy, transparenty, stožiare, čerpacie stanice atd... Väčšinou treba autom rozraziť nejaký oporný stĺp, následne sa celý objekt zrúti a zablokuje cestu. Na mape sú označené pri naháňačke s políciou oranžovým trojuholníkom.

Kamarát tvrdí, že na začiatku hry sa dá kúpiť VW Golf. Ja si ho však nemôžem dovoliť!
Ak hra nájde na disku save z NFS: Underground 2, poďakuje vám za to, že ste ho hrali, a ako darček vám do kariéry pridá $10.000. Tým pádom si takto "obdarovaní" hráči môžu dovoliť aj VW Golf.


ZÁKAZ PUBLIKOVANIA TOHOTO ČLÁNKU ALEBO JEHO ČASTÍ NA INÝCH WEBOCH BEZ POVOLENIA!