Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1522

2
Zobraziť sekciu 1283

3
Zobraziť sekciu 1221

4
Zobraziť sekciu 1211

5
Zobraziť sekciu 1234

Spolu hlasov: 6471

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Which Road To Take - prvý teaser na NFS: Undercover!

EA sa rozhodlo svoj najnovší diel série Need for Speed prezentovať úplne novým spôsobom. K NFS: Undercover nevydáva videá a screenshoty dlhé mesiace pred vydaním, ale drží všetko pekne v tajnosti (ostatne o tom svedčí aj samotný názov - undercover). To je tiež dôvod prečo sa hra takmer vôbec neobjavila na tohtoročnom E3.

Trochu viac o NFS: Undercover nám však odhalí nedávno spustený teaser web (upútavka na hru) na adrese WhichRoadToTake.com (v preklade - "ktorú cestu zvoliť"). Jedná sa o prezentáciu na ktorej beží video - záznam z vypočúvacej miestnosti, pričom po kliknutí na určité aktívne miesta sa zobrazia ďalšie videá. Toto je jedno z nich, jedná sa o hlavný teaser, ktorý sa objavil prvý na YouTube:


Toto celé by zatiaľ nemuselo s NFS: Undercover mať žiadnu spojitosť, nebyť týchto faktov:
» Herečka vo videu vyzerá presne ako Christina Milian. Nedávno som v novinke informoval o tom, ako natáča pre EA zábery do nového Need for Speed.

» Písmo, ktorým je napísaný text "Which road will you take" a ďalšie nápisy vo videu je veľmi podobné tomu, ktoré je použité priamo v logu hry. Porovnajte si sami písmeno N - zaujímavý štýl rovnaký v oboch prípadoch.

» Na konci videa uvidíte dátum vydania - 18. november 2008. Zatiaľ každé doterajšie NFS bolo vydané v novembri.

» V HTML kóde stránky v položke Description (popis stránky, informácia len pre vyhľadávače) sa nachádza: "Which Road to Take. Going undercover inside an interrogation room". Taktiež v políčku Keywords (kľúčové slová, taktiež len pre vyhľadávače) sa opäť nachádza slovo Undercover. Hneď na druhom mieste po Interrogation Room - vyšetrovacia miestnosť.


Keď vezmeme do úvahy všetky tieto indície, niet pochýb že sa jedná o teaser k novému Need for Speed: Undercover. Zatiaľ toho moc neodhaľuje, ďalšie videá ale majú byť sprístupnené v stredu 30. júla. Snáď sa po tomto dátume dozvieme viac. Úplne dole je naviac odkaz na ďalší dátum - 20.8.08 - začiatok výstavy Games Convention. Tam bude teda podľa všetkého nové Need for Speed oficiálne ohlásené.
zaslal Jakkub    26.07.2008, 21:20:50    sekcia NFSUC    komentáre (17)


Archív noviniek