Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1494

2
Zobraziť sekciu 1257

3
Zobraziť sekciu 1197

4
Zobraziť sekciu 1176

5
Zobraziť sekciu 1209

Spolu hlasov: 6333

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Potvrdené: nové NFS sa bude volať Unbound zatiaľ čo EA leakuje nový artwork

EA nás začína poriadne teasovať s ohlásením nového dielu Need for Speed. Po troch rokoch čakania, zdá sa, že aj zaslúžene.

Najnovšie na svojom oficiálnom webe v Racing sekcii nedopatrením zverejnili prvý artwork k hre spolu s logom, ktoré bezpochyby potvrdzuje, že najnovšie Need for Speed bude niesť podtitul Unbound.

Need for Speed Unbound Artwork

Pohľadom na obrázok môžeme usúdiť, že dohady o kreslenej a hravej vizálnej forme budú zrejme naplnené. Na obrázku si možno všimnúť aj niekoľko punkových symbolov a celková estetika pripomína skôr graffiti éru z Need for Speed Pro Street.

Dominantným prvkom je samozrejme nové logo, ktoré zanecháva šikmý font v minulosti a vstupuje do novej, bold éry. Za logom sa skrýva dnes už legenda 80. rokov Mercedes 190E, čo môže značiť ústup od najnovších superšportov a návrat k undergroundovejším závodným ligám.

Na Reddite sa už objavila zaujímavá informácia, že tento konkrétny Mercedes nepatrí nikomu inému ako americkému raperovi A$AP Rockymu, o ktorom sa už dávnejšie šepkalo, že by do oficiálneho traileru mohol dodať soundtrack.

Samostatnú diskusiu vyvoláva tiež pohľad na mestskú siluetu v pozadí, ktorá jednoznačne pripomína americké Chicago. V hre tak s veľkou pravdepodobnosťou uvidíme jeho hernú podobu pod fiktívnym názvom, ako tomu bolo aj v Need for Speed Heat a jeho Palm City.

EA sa už včera začalo pripravovať na novú éru, keď po dlhom čase aktualizovali svoj Need for Speed twitter účet s novou grafikou v štýle Unbound.

Need for Speed Unbound Artwork
zaslal Jakkub    05.10.2022, 03:32:58    sekcia NFSU    komentáre (0)


Archív noviniek