Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1206

Spolu hlasov: 6322

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

WoS: otázky a odpovede od vývojárov (3.časť)

Máme tu tretiu časť pohľadu do hláv vývojárov pripravovaného online racingu World of Speed. Chcete vedieť na čom sa práve pracuje, či bude hra mať realistický mód alebo funkčné boxy na trati? Čítajte daľej.

Prvá otázka smerovala priamo na tím Slightly Mad Studios a ich aktuálnu prácu na hre. Odpoveď bola vcelku vyhýbavá, vývojári plánujú v blízkej dobe zverejniť viac informácií v kompletnom článku, preto máme ďalej čakať. Dozvedeli sme sa tiež, že okrem tratí v Európe a Amerike sa bude jazdiť aj po ázijských okruhoch a mestách. Hra bude čistou arkádou, nemáme čakať žiadne nastavenie meniace hru na simulátor.

Hráči dostanú možnosť nastaviť si ovládanie hry podľa seba. Všetky tlačidlá na gamepade/volante teda budú robiť presne to čo chcete. Hra tiež bude podporovať zapojenie viacerých monitorov, dokonca túto možnosť obsahuje už teraz. Čo sa týka gameplayov z bety, tých sa zrejme nedočkáme. Každý účastník betatestu totiž musí súhlasiť s množstvom pravidiel, a niektoré z nich zrejme budú zakazovať zverejnenie materiálov z hry.



Hra bude okrem tímových pretekov obsahovať aj klasické herné módy, kde bude záležať iba na rýchlosti samotného hráča. Ranking systém je tu povinnosťou. Čo sa úprav kolies týka, nebudeme meniť ich veľkost, ale štýl a farbu. Pit lane na okruhoch zatiaľ funkčné nie sú, no možno sa ich dočkáme. A nakoniec, hra zrejme nebude hráčom radiť, ktoré auto je vhodné na aký typ pretekov. Vývojári chcú podnietiť záujem hráčov o samotné autá.
zaslal Trhač    31.03.2015, 12:00:00    sekcia WoS    zdroj: WorldofSpeed.com    komentáre (0)


Archív noviniek