Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1493

2
Zobraziť sekciu 1256

3
Zobraziť sekciu 1196

4
Zobraziť sekciu 1175

5
Zobraziť sekciu 1208

Spolu hlasov: 6328

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Ghost Games hľadá vedúceho výroby

Zo stránky herného štúdia Ghost Games (NFS Rivals) sme vydolovali niekoľko informácií, ktoré naznačujú že štúdio ešte stále pracuje na najnovšom "veľkom" dieli Need for Speed. Posledná oficiálna správa o prácach na novom dieli série je totiž stará už osem mesiacov. Ghost Games však na svojej stránke vydali nový inzerát, v ktorom hľadajú osobu na obsadenie pozície Associate Producer. Požadovanou je pritom predchádzajúca skúsenosť s vývojom pretekárskych hier.

Podobný inzerát sme videli naposledy v júne, keď štúdio hľadalo nového riaditeľa výpravy, zodpovedného za príbeh hry. Najnovší inzerát bol zverejnený na Twitter konte Ghost Games 13. decembra minulého roku. V inzeráte sa hovorí o pozícií "Associate Producer", ktorú môžeme preložiť ako vedúci výroby. Ten by sa mal starať o niektoré z vývojárskych tímov, spolupracovať s hlavným producentom a dohliadať na celkovú kvalitu hry. Požadované sú výborné komunikačné schopnosti, vodcovské zručnosti, znalosť patričného softvéru, aspoň bakalársky titul a zapálenie pre hry. Výhodou sú tiež predchádzajúce skúsenosti s vývojom pretekárskych hier.



Je vcelku pravdepodobné, že sa jedná o pozíciu potrebnú pri vývoji ďalšieho plnotučného (PC+konzoly) NFS. Mobilné No Limits je totiž projektom austrálskeho štúdia Firemonkeys, a o žiadnom inom hernom tituli od Ghost Games sme doteraz nepočuli. Stále teda čakáme na oficiálne ohlásenie hry, alebo aspoň na nejaké neoficiálne informácie. My v NFS Centre nateraz očakávame klasický model - predstavenie na výstave E3, vydanie hry koncom roku. Tohtoročná výstava E3 začína 16. júna, dovtedy neostáva nič iné než čakať.
zaslal Trhač    26.01.2015, 14:00:00    sekcia NFS2015    zdroj: GhostGames.com    komentáre (0)


Archív noviniek