Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1519

2
Zobraziť sekciu 1279

3
Zobraziť sekciu 1216

4
Zobraziť sekciu 1208

5
Zobraziť sekciu 1230

Spolu hlasov: 6452

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Spa a Nordschleife vo World of Speed!

V najnovšom videu z World of Speed nám tvorcovia hry - Slightly Mad Studios, ukazujú rôzne trate dostupné v hre. Také video sme čakali už dlhú dobu, a rozhodne nesklamalo. Vo WoS totiž uvidíte skutočne krásne miesta.

Nad World of Speed sme už takmer lámali palicu. Vydanie hry sa totiž podľa plánom oneskorilo, aj poznávacie značky na autách hovoria o tom že hra mala vyjsť už minulý rok. Podľa najnovších správ by sme sa začiatkom tohto roku mali konečne dočkať CBT (closed beta test). Preto každé nové video o tejto multiplayer free2play pretekárskej arkáde poteší fanúšikov tohto projektu.



Najnovšie video (vydané včera) má za cieľ ukázať rôzne lokácie, v ktorých budeme v hre jazdiť. Zaujímavé trate sa totiž veľkou mierou podieľajú na výslednom zážitku z hry, a ľudia zo Slightly Mad to zrejme veľmi dobre vedia. Budeme totiž jazdiť v slnkom zaliatych metropolách ako Los Angeles, Londýn, Moskva a Monako. Francúzske azúrové pobrežie je zastúpené traťou Azure Coast (Cote d Azur z Need for Speed: Porsche Unleashed). Pozrieme sa však aj do hôr!



Trať Mountain Spiral Road bola očividne inšpirovaná Alpami. Kopec snehu a zakrútených horských asfaltiek plných vláseniek - to všetko znie veľmi dobre. Ďalšia trať, California Highway, bude veľmi rýchla - dlhé rovné úseky budú vyhovovať superšportom. Dostaneme sa však aj na skutočné pretekárske okruhy, v hre nás čaká austrálsky Bathurst, anglický Silverstone a Brands Hatch.



Už v nadpise sme prezradili, že vo videu uvidíme aj skutočne legendárne okruhy. Ani jeden z nich pritom vo videu nebol konkrétne pomenovaný, oficiálne preto ešte ostávajú tajomstvom. Prvým z nich je belgická trať Spa-Francorchamps, ktorá je každoročnou súčasťou kalendára Formule 1. Na videu sa nám poodhalila hlavne známou zákrutou Eau Rouge. Krásny a rýchly okruh v lese bude určite medzi hráčmi obľúbený.

Druhá "skrytá" trať má dokonca ešte väčší status - iba málokto nikdy nepočul o Zelenom pekle. Na obrázku je totiž zákruta Karussell, ktorá je pevnou súčasťou pekelnej Severnej slučky Nurburgringu. 21 kilometrov, desiatky zákrut a neprehľadných horizontov, neustále zmeny počasia a neustále zápasenie automobiliek o najrýchlejší čas na tejto extrémnej trati - to všetko je Nordschleife. Jednoznačne ide o povinnosť pre každého fanúšika závodných áut a pretekania.



V skratke - môžeme sa tešiť na skutočne kvalitné okruhy aj skvelé autá. Ostáva iba počkať na vydanie hry, ktoré je však ešte stále v nedohľadne. Na ŠPZ áut ešte stále svieti rok 2014, snáď to znamená že vývojári naplno pracujú na iných veciach a na drobnosti im čas nezvýšil.

zaslal Trhač    22.01.2015, 11:30:00    sekcia WoS    zdroj: WorldofSpeed.com    komentáre (3)


Archív noviniek