Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1491

2
Zobraziť sekciu 1254

3
Zobraziť sekciu 1194

4
Zobraziť sekciu 1173

5
Zobraziť sekciu 1205

Spolu hlasov: 6317

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

10 najlepších motoristických videí vo videosekcii

Do konca roku 2014 sa vo videosekcii, ktorú sa NFS Center rozhodlo podporovať, nazhromaždila slušná porcia zaujímavých videí. Naposledy sme sa nimi prehrabávali v októbri, odvtedy ešte pribudlo mnoho zaujímavého materiálu. Poďme sa teda spolu pozrieť na tých 10 najzaujímavejších.

1. EVO test: Auto roku 2014 je každoročne udeľovaná cena britského magazínu EVO tomu najlepšiemu športovému autu. Ako každý rok, aj teraz sa v tomto teste stretla silná konkurencia (Ferrari 458 Speciale, McLaren 650S, BMW M3, Porsche Cayman GTS a veľa ďalších), takže vybrať to najlepšie bolo nepochybne komplikované. Na celý proces výberu, pozostávajúci z niekoľkých dní jazdenia po prázdnych škótskych okreskách, sa teraz môžete pozrieť v tomto úžasne spracovanom 17 minút dlhom videu.

2. Evolúcia BMW M3 ukazuje, ako sa legendárne písmenko M postupne vyvíjalo. Športová trojka sa časom nafúkla a pribudli jej v motore aj nejaké tie valce, no čo sa nezmenilo je jej schopnosť vyčarovať vodičovi úsmev na tvári.

3. Súboj BMW M5 proti Nissanu GT-R obsahuje (pochopiteľne) porovnanie schopností mocnej Godzilly a zúfalo premotorovaného univerzála M5. Pre BMW hovorí celková kultivovanosť a spracovanie luxusného auta, Nissan naproti tomu ponúkne absolútnu rýchlosť - a to hocikde.



4. BMW M2 - bavorský zázrak ukazuje príbeh skutočne výnimočného stroja. V jednej garáži v USA boli totiž do karosérie BMW 2002 osadené vnútornosti BMW M3 E30. Výsledkom je mimoriadne ľahké a rýchle auto.

5. Experiment s Mercedesom C63 AMG ukazuje, ako sa bude správať auto so silným vidlicovým osemvalcom v prípade, keď mu obujete príliš tenké pneumatiky.

6. Dodge Challenger Hellcat na mokrom okruhu ani nemá veľa možností predviesť svojich majestátnych 717 koní pod kapotou. Napriek tomu však vzniklo skvelé video.

7. Každodenné nažívanie s McLarenom MP4-12C predvádza ostrieľaný Chris Harris. Ukazuje, že napriek svojmu superšportovému charakteru dokáže nový Mac veľmi uspokojivo fungovať aj mimo okruhu - a v reálnom svete.



8. Prvá jazda v Toyote GT86 je plná jazdy bokom - veď na to bolo toto Toyobaru vytvorené. Prvé zoznámenie s týmto autom bolo extrémne dôležité, veď si od neho všetci sľubovali spásonosné auto plné pravej zábavy za volantom za dostupnú cenu.

9. Vysvetlenie princípu Wankelu v jednom krátkom a výstižnom videu podáva odpoveď na otázku, čo je vlastne na tých Mazdách RX-7 a RX-8 také špeciálne. Princíp fungovania rotačného motoru nie je od klasického piestového motoru až tak vzdialený, no vďaka konštrukčným problémom sa ho zrejme už v žiadnom aute nedočkáme.

10. Rozdiel medzi pracovným cyklom benzínu a dieslu ukazuje základné rozdiely medzi týmito dvoma typmi motorov. Nie sú odlišné len tým aké palivo spaľujú, no tiež tým ako ho spaľujú.

zaslal Trhač    31.12.2014, 23:20:00    sekcia Ostatné    komentáre (0)


Archív noviniek