Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1522

2
Zobraziť sekciu 1283

3
Zobraziť sekciu 1220

4
Zobraziť sekciu 1211

5
Zobraziť sekciu 1233

Spolu hlasov: 6469

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Recenzie na The Crew

Konkurenčnej multiplayerovke The Crew sme venovali už článok pri príležitosti launchu hry. Teraz nadišiel čas pozrieť sa na sľúbené recenzie. Ako sa darí duchovnému nástupcovi vynikajúceho Test Drive Unlimited? Zdá sa, že vcelku dobre.

Pozrime sa však najskôr na spojenie medzi TDU a The Crew. Oba diely Test Drive Unlimited stvorilo herné štúdio Eden Games (predtým Eden Studios), ktoré však bolo vydavateľom Atari rozpustené (zrejme po neúspechu druhého dielu TDU). Tím sa však neskôr znovu sformoval a stal súčasťou Ivory Tower - štúdia, v ktorom potom vytvorili The Crew ako ich úplne prvú hru. Tentokrát však pod vydavateľom Ubisoft.

A teraz už k výsledkom novej hry. Kľúčovou súčasťou The Crew je online hra, preto sme si na otestovanie všetkých aspektov hry museli počkať. Najviac sa hra ľúbila redakcii Eurogamer.net, ktorá jej dala hodnotenie 8/10. Najviac si pochvaľovali atmosféru roadtripu po Amerike, taktiež skvelé grafické spracovanie a súťaživo nastavenú obtiažnosť umelej inteligencie. Na druhej strane, nové vozidlá sú drahé a príbeh jednoduchý až hlúpy.



IGN.com na svojej recenzii stále pracuje, no z doterajších dojmov môžeme usúdiť niekoľko rozdielnych poznatkov. Napriek tomu, že hra je graficky na vysokej úrovni, taká Forza Horizon 2 na Xbox One či Driveclub na PS4 má modely áut ešte detailnejšie. Zvuk motorov je tiež jemne utlmený a stráca sa pod hudobnou zložkou. Arkádový jazdný model je však v poriadku.

Gameinformer.com dal hre hodnotenie 7/10 za zážitok z roadtripu po USA, PC Gamer ohodnotil Crew na 70/100, kde sa sťažoval na nudný jazdný model, no vychvaľoval zaujímavé prostredie hry. Suverénne najnižšie hodnotenie dostala hra od Slant Magazine, kde bola recenzia plná sťažovania sa na zdĺhavý a komplikovaný proces upravovania a levelovania auta, zle nastavenú umelú inteligenciu protivníkov, ktorým hra často pomáhala a celkovo hru príliš preplnenú zbytočnými prvkami. Hodnotenie je preto iba 2/5 .

Odkaz na ďalšie recenzie nájdete v pôvodnom článku zo Sectoru.

zaslal Trhač    10.12.2014, 18:00:00    sekcia Ostatné    zdroj: Sector.sk    komentáre (0)


Archív noviniek