Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1528

2
Zobraziť sekciu 1290

3
Zobraziť sekciu 1226

4
Zobraziť sekciu 1216

5
Zobraziť sekciu 1237

Spolu hlasov: 6497

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Október vo videosekcii

Nový portál, prinášajúci prevažne anglické videotesty zaujímavých áut preložené do slovenčiny, sme predstavovali už začiatkom septembra. Vo video sekcii odvtedy pribudol nový materiál, poďme sa naň teda pozrieť.

V prvom rade bol zverejnený príbeh splneného detského snu v podobe nádherne zrenovovanej Toyoty Celicy. Video ElectricFederal: Toyota Celica - zabudnutý japonský fastback predstavuje prvú generáciu Celicy a jej majiteľa, ktorý sa odhodlal splniť si sny a vytvoril neskutočne krásne auto. Celica možno nezaujme svojimi papierovými výkonmi, no jedná sa o old-school klasické japonské auto a určite by sa za ňou otočilo viac hláv než za nejakou naftovou Octaviou RS. Partička ElectricFederal si pre svoje videá určite vie vybrať zaujímavé autá, na svojom konte majú totiž aj videá s BMW M3 a Chevrolet Corvette Sting Ray.


Motoristický novinár Chris Harris si však tiež vie vybrať na test zaujímavé stroje. Najskôr bol na zamrznutom jazere v Švédsku prevetrať Audi A1 Quattro, na ktoré sa ideálne hodí popis "vrecková raketa". Potom sa dostal na prezentáciu nového Porsche Boxster S na Route Napoleon, údajne jednej z najlepších ciest na svete. Dokonalý zážitok je zaručený.


Okrem testu Boxsteru bol ešte preložený aj test nového Mercedesu SL spolu s jazdou v jeho predchodcoch. A nakoniec je tu ešte dobrodružný roadtest Morganu Plus 8 - video ktoré mapuje cestu s Morganom z Anglicka do Švajčiarska. Nebyť mnohých problémov s kvalitou, bolo by to veľmi zaujímavé auto.

Pokiaľ ste však fanúšikmi nekompromisnej rýchlosti, skôr vás bude zaujímať duel BMW M5 proti Nissanu GT-R a nažívanie s McLarenom MP4-12C. Každopádne, zostaňte naladení. Nové videá budú pribúdať!

zaslal Trhač    02.11.2014, 19:45:00    sekcia Ostatné    komentáre (0)


Archív noviniek