Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1206

Spolu hlasov: 6322

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

NFS Center predstavuje videosekciu TopSpeedu

Prečo robíme na Need for Speed fanstránke reklamu inému webu? Je to jednoduché, ide o nový projekt ľudí stojacich aj za NFS Center. A keďže veľká časť z našich čitateľov sa radí medzi pravoverných petrolheadov, videosekcia TopSpeedu by ich mohla zaujať. O čo tu teda presne ide?

Slovenský online motoristický magazín TopSpeed.sk sa rozhodol podporiť tento nový projekt. Projekt, v ktorom chceme priniesť slovenskému publiku tie najlepšie videá v anglickom jazyku. Nie že by TopSpeed netočil vlastné videá, ich videotesty na YouTube sa radia medzi tie najlepšie na Slovensku. No určite chápete, že slovenská redakcia nemá prostriedky ani možnosti na to, aby realizovala také recenzie ako tí najlepší motoristickí novinári v Anglicku.



Na mysli máme samozrejme anglického novinára Chrisa Harrisa, známeho hlavne pre svoj typický spôsob jazdy. Chris má to šťastie, že sa radí medzi prominentných anglických novinárov, a ako taký má prístup k výnimočným strojom ako Porsche 962, elektrickej verzii Mercedesu SLS, famóznemu Ferrari F40, BAC Mono, Ariel Atom V8... zoznam by mohol pokračovať. Vďaka kanálu /DRIVE, kde má svoju vlastnú sériu Chris Harris on cars vznikajú úžasné videá plné nadšenia a radosti z jazdy.



Medzi ďalšie zaujímavé videá patrí tvorba štvorčlennej partičky nazvanej Electric Federal. Venujú sa špeciálnym a výnimočným autám v USA. No každé auto je výnimočné aj svojim príbehom. Či už sa jedná o BMW 2002 s motorom z M3 E30, pracovne nazvanú BMW M2, alebo krásne zreštaurovanú Corvette Sting Ray (C2), ktorá vôbec nevyzerá na 50 rokov.



Nakoniec je na rade technika za všetkými tými autami. Od toho tu je Jason Fenske a jeho videá z náučného kanálu Engineering Explained. Jason postupne od úplných základov vysvetľuje ako pracuje motor, aký je rozdiel medzi benzínovými a naftovými motormi a čo znamená usporiadanie valcov, a postupne prejde ku komplikovanejším témam ako typy ventilových rozvodov, časti podvozku, prevodovky a celého pohonu.



Vo videosekcii sú všetkým videám pridané slovenské titulky priamo vo videoprehrávači. Vďaka tomu môžete bez problémov sledovať anglické videá priamo z internetového prehliadača. Momentálne vo videosekcii pribúdajú tri videá za týždeň. Každú nedeľu večer sa môžete tešiť na nové video od Chrisa Harrisa, utorky patria Electric Federal a štvrtky sú vyhradené pre Engineering Explained. Všetky preložené videá nájdete na adrese

www.topspeed.sk/video

Plánom je prinášať materiál, ktorý ulahodí duši každého fanúšika motorizmu. Veríme že sa z videosekcie stane rovnako úspešný projekt ako NFS Center.
zaslal Trhač    08.09.2014, 16:00:00    sekcia Ostatné    komentáre (0)


Archív noviniek