Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1519

2
Zobraziť sekciu 1279

3
Zobraziť sekciu 1216

4
Zobraziť sekciu 1208

5
Zobraziť sekciu 1230

Spolu hlasov: 6452

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

NFS: Most Wanted odhalené!

Tak, chlapci z EA našťastie predstavili deviatu časť NFS trochu skôr ako v máji 2005. Bude sa nazývať, podľa môjho očakávania, NFS: Most Wanted, a už teraz je známych mnoho informácií:
EA ohlásili vydanie nového pokračovania NFS série s titulom Need for Speed: Most Wanted, tentoraz sa znovu odtrhnú od Underground série a vrátia späť k základom NFS, teda k naháňačkám po krajine s políciou. Budete im utekať až pokým nestratia vašu stopu, nebudú chýbať priam hollywoodske naháňačky s 15 policajnými autami na obrazovke. Obtiažnosť útekov bude stále vyššia, budete si môcť auto upgradovať o nové technológie, získavať nové nebezpečné manévre, s ktorými budete utekať polícii a nakoniec nebude samozrejme chýbať ani modding a tunning. Celé sa to bude odohrávať v 4 rozličných regiónoch (pravdepodobne vonkajšie časti krajiny a aj menšie mestá), očakávať môžete rozmanité počasie a samozrejme jazdy od rána až do večera (už žiadne deprimujúce jazdy v noci). Spolu si zajazdíte na približne stovke áut od ázijského importu, cez exotické, americké muscle až po európske. Online hra by mala byť tiež k dispozícii a bude podobná ako v NFSU2. Zaujímavá informácia je aj v oznámení platform, na ktoré vyjde a to Xbox 2, Xbox, PS2, GC, PC, PSP, GBA (alebo Nintendo DS) a na všetky už koncom roka 2005. EA už možno má interné informácie, že Xbox2 sa naozaj začne predávať koncom roka. Spolu s NFS: MW ohlásili aj dátum Burnout 4, ktorý má vyjsť rovnako spolu s vyjdením Xboxu 2. - sector.sk
Ja ešte dodám, že jazdiť budete až v 8 herných módoch: Multiple point races, Toll booth races, Speed trap photos, Outrun, Outrun best route, Circuit, Sprint, Knockout – Cost to state, Pursuit milestones a Headlines milestones. Taktiež bude hra obsahovať prvky RPG, takže budete získavať nové schopnosti a získavať skill. V hre bude dosť možností aj na tuning a úpravu auta (môžete tak zmiasť políciu). Bude sa teda jednať o akési spojenie Underground a Hot Pursiut. Čítajte aj túto obdobnú novinku na Tiscali Games.
zaslal Jakkub    19.01.2005, 23:54:44    sekcia NFSMW    zdroj: sector, tiscali    komentáre (0)


Archív noviniek