Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1529

2
Zobraziť sekciu 1290

3
Zobraziť sekciu 1226

4
Zobraziť sekciu 1217

5
Zobraziť sekciu 1237

Spolu hlasov: 6499

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Pagani Huayra, Silverstone a dážď

Napriek tomu, že rôznych screenshotov z World of Speed sme už videli dosť, videí bolo pomerne málo (presnejšie tri). A video, ktoré ukazovalo priamo jazdu na okruhu vyšlo iba jedno. Videá totiž odhalia z hry oveľa viac než obrázky - slabé zvuky motorov a vcelku hrozivý jazdný model.

V najnovšom videu jazdí Pagani Huayra po anglickom okruhu Silverstone, video tiež ukazuje dažďové efekty. Je treba dodať, že na fyzike auta (jazdný model) a dažďových efektoch sa stále pracuje. Tak či onak - zhodnotíme čo sa nám na terajšej verzii hry nepáči a čo by sa mohlo zlepšiť.


» zlé zvuky motorov. Znejú dosť lacno a anonymne, už Need for Speed: Porsche Unleashed z roku 2000 malo lepšiu zvukovú zložku, kde mal každý motor svoj špecifický zvuk.
» zlý jazdný model. Bolo oznámené, že hra bude arkádou, ale hráči tak nejak podvedome čakali aspoň trochu uveriteľný jazdný model. Ovládanie auta na videu je však veľmi podobné posledným dielom NFS. Opäť sa dejú prejazdy ostrými zákrutami v plnej rýchlosti, zakončené náhodným driftom.

» dobrá grafika. Tá naopak prekvapila, hra vyzerá skutočne vynikajúco. Odlesky z kaluží na trati, efekty dažďa, vlajúce vlajky. Detaily auta vyzerajú neskutočne. Po vizuálnej stránke sa pripravte na hotové orgie.
» dobre umiestnené kamery. Pohľad z interiéru, pohľad z tretej osoby. Pribudol pohľad zo strechy na kapotu a cestu.

Pamätajte, že na hre sa stále pracuje. Dúfajme, že páni zo Slightly Mad studios zapracujú hlavne na jazdnom modeli vozidiel.

zaslal Trhač    02.06.2014, 11:15:00    sekcia WoS    zdroj: World of Speed forum    komentáre (0)


Archív noviniek