Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1528

2
Zobraziť sekciu 1290

3
Zobraziť sekciu 1226

4
Zobraziť sekciu 1215

5
Zobraziť sekciu 1237

Spolu hlasov: 6496

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Veľká newska v znamení Most Wanted


Konferenciu máme za sebou a patrilo by sa zhrnúť si jej náplň v pár riadkoch.

Vozy - Podľa gameplayu na E3 môžeme v hre vidieť prevažne americké a európske autá, všetky v základnej výbave - po tuningu niet ani stopy, čo zrovna moc ľudí nepotešilo. Arkádové ovládanie z Hot Pursuit je však späť. Nitro sa v hre stále nachádza a bude použiteľné prakticky kedykoľvek. Taktiež si zrejme po dlhom čase zajazdíme aj v terénnych autách.

Závody - Máme štart a cieľ. Je len na vás, akou cestou sa vydáte, máte tu totiž úplnú voľnosť, podobne ako v prípade konzolovej série Midnight Club.

Multiplayer - Multiplayer by mal byť tentokrát bez akýchkoľvek stop po menu alebo lobby, jednoducho sa pripojíte a hráte. Zvyšok zabezpečuje inovovaný Autolog vo verzii 2.0.

Fairhaven City - Mesto, ktoré v hre budeme dobývať. Fairhaven je celkom živé, no uvidíte tu skôr ochrancov zákona ako civilistov. TU je mapa mesta, ktorú sa mi podarilo behom konferencie zachytiť.

Limitovaná Edícia - Ohlásená je aj limitovaná edícia, obsahujúca okrem série powerupov aj okamžitý prístup k dvom vozidlám, a to Maserati GranTurismo MC Stradale a Porsche 911 Carrera S. Rovnako je známy aj dátum vydania - 30. Október 2012.

Na záver newsky pridávam embed traileru:



No a na záver ešte jeden bonus, ktorý sa prakticky hodí k tejto newske. Jedná sa o nový save pre pôvodné Most Wanted, obsahujúce autá všetkých členov Blacklistu získané vďaka tzv. Pink Slip. Stiahnuť si ho môžete buď TU alebo v sekcii Savy v kategórii NFSMW. To by bolo odomňa nadnes (navčerajšok) všetko a už zajtra (dnes) môžete očakávať pár článkov týkajúcich sa novej hry, ako aj starších. Dobrú noc!
zaslal     05.06.2012, 00:02:09    sekcia NFS: MW2    komentáre (12)


Archív noviniek