Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1491

2
Zobraziť sekciu 1254

3
Zobraziť sekciu 1194

4
Zobraziť sekciu 1173

5
Zobraziť sekciu 1205

Spolu hlasov: 6317

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Revolúcia v Need for Speed! 3 nové tituly už tento rok: info + screenshoty

Po avizovaných zmenách a prepúšťaní v EA, keď bola budúcnosť Need for Speed veľmi neistá, konečne vieme, čo bude sa bude diať so sériou v budúcnosti. A myslím, že sa naozaj máme na čo tešiť!

Electronic Arts rozdelí značku Need for Speed do troch rozdielnych žánrov: na jeseň tohto roka príde simulácia Need for Speed: Shift a arkáda Need for Speed: Nitro, neskôr sa dočkáme aj voľne hrateľnej akčnej MMOG (massively multiplayer online game) s názvom Need for Speed: World Online.

Need for Speed: Shift má na starosti štúdio Slightly Mad, ktoré už má skúsenosti z vývoja GT Legends a GTR 2. Shift bude zameraný na vernú simuláciu závodenia - nie však iba čo sa týka správania áut, ale aj samotnej postavy závodníka. To je podľa slov Keitha Munra tým, čím sa bude hra odlišovať od ostatných. V hre sa máme dočkať aj pohľadu z kokpitu, kde budeme svedkami pohybov hlavy závodníka a pôsobenia gravitačného zrýchlenia. Marketingový šéf Munro dodal, že automobiloví nadšenci budú Shift milovať, ale mainstreamoví hráči budú tiež určite spokojní. Hra vyjde koncom roka 2009 pre PC, Xbox 360, PS3 a PSP.

Need for Speed: Nitro je vyvíjané v EA Montreal pre Nintendo Wii a DS. Má to byť zábavná a rýchla arkáda stavajúca hlavne na výbornej grafike a unikátnom vizuálnom pojatí. Nemala by však v ničom pripomínať predchádzajúce časti série. Vyjde takisto koncom tohto roka.

Need for Speed: World Online bude onlinovkou vydanou pod Play 4 Free, kam už v súčasnosti parí napríklad FIFA Online alebo Battlefield Heroes. Vyvíjajú ju ľudia z EA Black Box spoločne s online štúdiom EA v Singapúre. Hra bude zo začiatku určená iba pre hráčov z Ázie a po overení úspechu by mala expandovať aj na západ. World Online by mal priniesť najviac lincencovaných áut, tuningových častí a herných módov v celej histórii série, bude teda podľa všetkého zameraný hlavne na tuning a porovnávanie customizovaných vozidiel medzi hráčmi.

Tak to vidíte, Need for Speed tak ako ho poznáme skončilo s dielom Undercover a teraz pokračuje v troch rôznych smeroch, pričom žiadny z nich nepripomína ten pôvodný. Myslím, že hlavne NFS: Shift si u nás získa veľa fanúšikov, a určite sa k sérii vrátia aj mnohí tí, ktorí na ňu už zanevreli. NFS: Nitro bude pravdepodobne len doplnkovou hrou na odreagovanie, navyše môže byť zaujímavá len pre majiteľov Wii alebo DS. NFS: World Online je zasa úplne nový koncept a ťažko povedať čo prinesie, avšak je pre nás nezaujímavý kvôli počiatočným lokálnym obmedzeniam.
zaslal Jakkub    30.01.2009, 12:37:01    sekcia Ostatné    zdroj: Eurogamer.net    komentáre (51)


Archív noviniek